سیستم اسمز مع در بسیاری از امکانات مورد استفاده قرار می گیرد که برای تصفیه آب آنها به وسیله ای غیر شیمیایی نیاز دارد. این سیستم های کارآمد از غشاهای نیمه نفوذ پذیر برای فیلتر کردن آلودگی ها استفاده می کنند. سیستم های RO همچنین به لطف مانع فیزیکی غشاء و فرآیندهای غشایی ، می توانند آلاینده های آلی و باکتری ها و همچنین ویروس های با اندازه بزرگ را از بین ببرند.
با این حال ، درست مانند هر سیستم دیگر ، سیستم تصفیه آب اسمز مع می توانند و شکست بخورند. خرابی سیستم RO به دلایل مختلفی ممکن است رخ دهد ، اما هر نوع خرابی کاملاً قابل پیشگیری است.
از قبل کیفیت تصفیه آب خوراک به هر گیاه RO از اهمیت بالایی برخوردار است. کربن فعال شده گرانول برای از بین بردن کلر و مواد آلی آزاد استفاده می شود. سختی آب خوراک باید به <4ppm CaC03 کاهش یابد. یک رژیم تصفیه آب خوراک باید با فیلترهای عمق کیفیت اتخاذ شود
باکتریها یک تهدید مشترک برای مع کردن سیستم های تصفیه اسمز است ، زیرا در حال حاضر در آب وجود دارد. آلودگی سیستم RO صنعتی توسط باکتری ها معمولاً در نتیجه ضد عفونی کافی سیستم انجام نمی شود. با این حال ، روش های دیگری نیز وجود دارد که باکتری ها می توانند در سیستم های RO رشد کنند.
جریان آب از طریق سیستم یک بخش حیاتی برای اطمینان از عدم رشد کلنی های باکتریایی در سیستم است. وقتی سرعت آب در سطح سیستم ناکافی باشد ، آب در برخی مناطق می تواند راکد شود. این آب ایستاده مکانی ایده آل برای رشد باکتری ها است.
مدت زمان طولانی بین زادآوری باعث می شود غشاها از بین بروند. این همچنین می تواند رشد باکتری را تشویق کند. غالباً ، دلیل این که در درجه اول غشاها آسیب پذیر می شوند ، به دلیل عدم صحیح یا عدم کفایت قبل از تصفیه آب خوراک برای از بین بردن کلر است. سپس کلر به غشاهای RO منتقل می شود ، که ضعیف شده و از نظر جسمی آسیب می بینند. مناطقی که غشاها برداشته شده یا پاره شده است می توانند به پناهگاه باکتریها تبدیل شوند.
باکتری ها همچنین می توانند در سیستم هایی که درجه حرارت آنها از 20 درجه سانتیگراد کاهش یافته است رشد کنند. بدون کنترل ، خاموش کردن یک سیستم کامل تنها راه اطمینان از ضد عفونی کامل و مناسب است.
بسیاری از اپراتورها از ضد عفونی کردن سیستم های RO خود غفلت می کنند. این یکی دیگر از دلایل عمده ورود باکتریها به سیستم است. برای ضد عفونی منظم فواید زیادی وجود دارد. برای ضد عفونی کردن معمول سیستم RO زمان بسیار کمتری از آنکه بتواند سیستم را خاموش کرده و متخصصانی را برای آزمایش میولوژیکی به ارمغان می آورد طول می کشد.
همچنین ضد عفونی کردن سیستم ها به طور مرتب هزینه بسیار کمتری دارد. به جای اینکه به کارمندان بپردازند تا صبر کنند و سیستم ضد عفونی نشود ، مشاغل می توانند طبق معمول ادامه دهند. سرانجام ، از نظر مواد شیمیایی یا راه حل های دیگر ، ضد عفونی منظم نیاز به حجم بسیار کمتری نسبت به عفونت های باکتریایی ایجاد شده دارد.
روش های مختلفی برای جلوگیری از رشد باکتری ها و مبارزه با ضد عفونی غیر منظم سیستم های RO وجود دارد.
اکثر اشکال باکتری ها با درمان منظم پراکسید هیدروژن از بین می روند. پراکسید به غشاهای RO آسیب نمی رساند و هیچ ماده شیمیایی مضر را به آب اضافه نمی کند.
گرما می تواند یکی دیگر از ابزارهای مؤثر برای جلوگیری از رشد باکتریها باشد. ضد عفونی حرارتی منظم می تواند خیلی سریع انجام شود ، چه این کار را برای از بین بردن رشد باکتری ایجاد شده یا ضد عفونی روتین سیستم انجام دهد. با این وجود ، قبل از استفاده از این روش ، اطمینان از اینکه سیستم شما قادر به انجام این نوع درمان است ، مهم است.
سیستم های RO صنعتی همچنین می توانند از ضد عفونی منظم با استفاده از عقیم سازی ماوراء بنفش بهره مند شوند. این محلول نه تنها کاملاً عاری از مواد شیمیایی نیست بلکه قادر به از بین بردن بیشتر انواع باکتری ها در هنگام استفاده از شدت مناسب است.
نظارت منظم گیاه می تواند مانع از کارآیی سیستم یا ایجاد خطای سیستم RO شود. اگرچه این کار برای رسیدن به زمان نیاز دارد ، اما چیزی در مقایسه با آنچه برای خاموش کردن کامل سیستم لازم است نیست. عناصر مهم نظارت کافی شامل اطمینان از ورود هرگونه بازرسی از نظر داده های سیستم بدست آمده ، زمان و تاریخ است.
با گذشت زمان ، این سیاهههای مربوط به تاریخچه مفصل و ارزشمندی از عملکرد سیستم شما ارائه می دهد ، که می تواند پرسنل را در ارزیابی احتمال تعمیرات یا تعویض های بعدی کمک شایانی کند.
برچسب ها: مشکلات سیستم اسمز مع RO دستگاه تصفیه آب آب تصفیه کن تصفیه آب خانگی تصفیه آب زیرسینکی
درباره این سایت