استفاده از کلر باعث کاهش چشمگیر میزان مرگ و میر و بیماری های مرتبط با بیماری ها و بیماری های خطرناک آب در کشور، از جمله بیماری وبا و تب خالص می شود.
با این حال، بسیاری از افراد به کلر حساس هستند و می توانند آلرژی، ناراحتی معده، موهای شکننده و تحریک پوست را تجربه کنند. کلر همچنین باعث می شود که غذا و نوشیدنی ها طعم و بوی ناخوشایند ایجاد کند. قهوه و چای بهتر است بدون کلر !
خطر بالقوه واقعی: THMS
هنگامی که کلرین با مواد آلی تماس می گیرد، مانند برگ های فرسوده و گیاهانی که در بسیاری از دریاچه ها و چاه ها یافت می شوند، می توانند تولیدات بالقوه سرطانزا را به نام Trihalomethanes ( THM ) ایجاد کنند. کلروفرم، سرطان زا که شناخته شده است، یک محصول جانبی بالقوه THM کلر است . قرار گرفتن در معرض THM با افزایش خطر:
- سرطان (مثانه، رکتوم، و کلیه)
- نقص های تولد و سقط جنین
- آسیب آسم و دستگاه تنفسی
- خرابی کبد
- سیستم ایمنی ضعیف
- آسیب به شریان ها
شهرداری ها سعی می کنند سطح THM را زیر دستورالعمل های بهداشت کانادا با کمتر از 0.1 mg / L کنترل کنند. اما، خوشبختانه، آنها می توانند تقریبا به طور کامل از آب خانگی شما با یک فرآیند درمان ساده حذف شوند.
چگونگی حذف کلر و THM :
برای حذف این مواد شیمیایی، بدون از بین بردن مواد معدنی طبیعی خود را آب، به سادگی نصب سیستم تصفیه آب زیر سینک است که تایید شده برای کاهش THM و کلر .یا اگر شما قبلا یک سیستم فیلتراسیون دارید، فیلتر را برای یک کارتریج تایید کنید.
مطمئن نیستید کجا شروع کنید؟
در اینجا سیستم های گواهی ساخته شده در کانادا و NSF / ANSI ساخته شده است که هزاران نفر از کانادایی ها در خانه های خود برای حذف کلر و THM استفاده می کنند . این سیستم ها در اکثر خرده فروشان در کانادا، از جمله Hardware Home Hardware و Canadian Tire در دسترس هستند:
- سیستم آب آشامیدنی حذف کلر
- مدل های کارتریج کربن فعال برای محفظه های استاندارد استاندارد 10 ": LR1 و VC1
- فیلتر کل خانه برای کاهش کلر
درباره این سایت